אלנבי 97 , בכוך שסביר שלא תעיפו אליו מבט שני נמצאת הפיתה החביבה עלי: ג'סמינו. הבחירה שלי מתוך 4 המנות המוצעות במקום הוא הקבאב. למרבה הפלא כשהפיתה מגיעה לסיומה אפשר להמשיך הלאה בלי הרגשת כבדות.
קבאב אגב היא המילה התורכית "לגלגל חוט לכדי פקעת" ולגמרי במקרה גם הביטוי לחדר קטן כנראה ממש כמו החדרון אליו נכנסים מזמינים ומחכים בשאון הרחוב השוקק עד שהמנה מוכנה.
מומלץ אם אתם לא בדרך לפגישה חשובה, לטחינה ולעמבה ( במקרה הזה לא מוותרים עליהם) יש נטייה לטפטף…