להתאהב בתֵּל אָבִיב-יָפוֹ

המלצות

סיורי אוכל בתל אביב יפו – סיפורים על קצה המזלג

עושים שוק

“הצירוף של כל הטעמים שטעמת, הוא טעם החיים” / עמוס קינן

אוכל הוא פיסת היסטוריה טעימה. בשני קצוות הקולינריה, בין מסעדות היוקרה לדוכני המזון המהיר טעמנו “סיפורי אהבה ואוכל”. לאורך הרחובות נפרסו אין סוף דוכנים מסעדות. אם לשפוט לפי השמות, בלענו תוך בכמה שעות את כל טעמי הגלובוס. בדרכי הביתה התגנב אליי רעב דווקא לניגוב מקומי. בלי סיפורים היום? שאל אותי ראובן בדוכן הפלאפל השכונתי תוך שהוא מגיש לי את המשקה שהוא מכין לי לפי מתכון סודי. היום רק טעמים. השבתי…   המתכון שלי: ערק שקדים: 1/3 כוס עראק 1/3 כוס תרכיז שקדים ( רוזטה) 1/3 כוס סודה / לימון, נענע, קרח.

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter

שתפו עם חברים!

Skip to content